Volume behandelingen,Verlenging en Oplossingen voor dunner wordend haar...

Veel mensen klagen over de hoeveelheid haar op hun hoofd; De één vind dathet niet mooi lang word omdat de punten gaan splijten, een ander vind dat het te weinig volume heeft, en weer anderen merken dat het plaatselijk dunner ingeplant is.
Wij proberen voor iedereen een oplossing te vinden;
Door gebruik te maken van de hairfibres van "ToppiK", kun je al snel een dunner wordende kruin maskeren.

Op het gebied van haarverlenging is de afgelopen jaren heel wat gebeurd qua ontwikkeling;
Waar vroeger alleen maar verlengd kon worden met extensions, zijn er tegenwoordig complete haardelen in het haar te zetten waarbij men kan kiezen voor een korte ‘draag’periode middels “clips”, of langdurige bevestiging door de haardelen aan het haar vast te maken. Deze methode wordt Double Hair genoemd.
Double Hair heeft als voordeel dat het herbruikbaar is.

Oók extensions worden nog veel gebruikt, waarbij opgemerkt dient te worden dat het hier een arbeidsintensieve behandeling betreft, die duurder uit zal vallen dan de Double Hair methode .
Voordeel van extensions is het feit dat deze heel goed te gebruiken zijn om een fijne haardos een voller gevoel te geven.
Een ander voordeel van extensions : wanneer je wél een keer gekleurde lokken of partijen in het haar wilt, maar niet zit te wachten op kleurmiddelen,uitgroei etc., is er de mogelijkheid om dit met extensions op te lossen; wel die blonde lokken, maar géén uitgroei !!!
Voor meer informatie, maak een afspraak met één onze medewerkers.

Wij denken in oplossingen,
Team Kapsalon Rosa