Een verzorgd uiterlijk vraagt de juiste Producten

Voor mooi,verzorgd haar is alléén wassen niet genoeg. Zo moet gekleurd haar anders verzorgd worden dan beschadigd haar, en kan het nodig zijn om een gevoelige hoofdhuid te kalmeren om optimaal plezier van het kapsel te hebben. Met de producten van ALCINA hebben wij de juiste verzorging in huis voor de behandeling van haar- & hoofdhuid problemen. ALCINA is van oorsprong een dermatologisch product meteigen onderzoekscentra in Bielefeld (Dld.), en houd zich vnl. bezig met onderzoek naar en het ontwikkelen van probleemoplossende producten.

Ook qua styling kunnen wij terugvallen op ALCINA; Onderverdeeld in Natural hold versteviging,Strong hold of Extra strong hold. Of U nu kiest voor gel, glans of matterende producten, klei of wax, allemaal 'ondersteunen' zij op eigen wijze de geknipte coupe.Alle producten kennen één gemeenschappelijke deler; Respect voor haar en hoofdhuid, kortom: kwaliteit !!!

Voor de "Finishing Touch" is er de Make-up lijn van ALCINA Cosmetics; Veelal zijn bij ons de seizoenskleuren aanwezig, dus altijd de passende Make-up bij de trend kleur van Uw kapsel.

Verzorging,Styling & Make-Up bij
Team Kapsalon Rosa