Wanneer men , door ziekte,medicatie of andere factoren zoals erfelijkheid of alopecia het eigen haar begint te verliezen, is dit een zeer ingrijpende verandering in ons dagelijks leven. Het heeft invloed op ons gevoel van welzijn, en op ons sociale leven. Wij begrijpen dit ten zeerste, niet alleen vanuit onze professionele beleving, maar vooral vanuit menselijk oogpunt. Wij zullen er alles aandoen om,samen met U, een alternatief voor Uw eigen haar te vinden; een Pruikje, maatwerk of opvulling van de dunner wordende haardelen, wij zullen U van advies voorzien. Door onze samenwerking met verschillende leveranciers is het in veel gevallen mogelijk om voor U een passend haarwerk te vinden.

Onze salon levert al 20 jaar Haarwerken in de regio Flevoland,Overijssel en Friesland, en is gecertificeerd door ANKO-sectie haarwerken. Sinds 2009 werken wij intensief samen met een salon in Sneek (haar-o-theek.nl), voor de mensen in de regio aldaar.

Indien het niet zeker is of haarverlies op zal gaan treden, bestaat de mogelijkheid om kosteloos een haarwerk te reserveren voor een bepaalde periode.

Nieuw in onze salon is T-Parting; middels een speciale bevestigingstechniek plaatsen wij op het dunner wordende bovenhaar een stukje wat hier zo'n 5 weken blijft zitten.
Voorwaarde is echter wel dat er nog een basis hoeveelheid haar aanwezig is.
Vraag gerust aan onze haarwerkspecialist.

Ook voor het onderhoud van Uw haarwerk kunt U bij ons terecht; zo hebben wij contact met de stichting Haarwensen, en onderhouden hiervoor haarwerken van echt haar, of knippen personen die hun haar doneren voor stichting haarwensen(een dergelijke knipbeurt wordt door ons gratis verricht). In veel gevallen kunnen wij rechtstreeks bij Uw verzekeraar declareren, en mocht dit niet het geval zijn,kunnen wij U begeleiden bij Uw contact richting Uw verzekeraar. Binnen ons Team is Walter verantwoordelijk voor het aanmeten van haarwerken. Wij hebben hiervoor een speciale ruimte ingericht waar wij U ontvangen,deze ruimte word in 2015/2016 aangepast aan de vernieuwde eisen voor Haarwerkleveranciers.

Kom langs, of bel voor een afspraak(Kuinre: 0527-231493). Afspraken zijn mogelijk zowel tijdens als buiten openingstijden, zodat wij Uw privacy kunnen waarborgen, of, indien nodig , zullen wij U aan huis of in het ziekenhuis bezoeken.

Aan een eerste verkennend gesprek (Intake) zijn géén kosten verbonden !

Wij Helpen,
Team Kapsalon Rosa